Næstformand for Klima-, Teknik- og Miljøudvalget
Medlem af Familieudvalget


Følg Kristian på facebook: Klik her

E-mail: kristian.norgaard@egekom.dk
Telefon: 22 85 73 84

Erantishaven 104
2765 Smørum

CV:

Jeg er født 1983 i Aarhus, men flyttede i 2002 til Lyngby for at læse på DTU. Her jeg mødte Lei, og vi blev gift i 2007. Da vi året efter stod over for den første familieforøgelse blev den 1-værelses lejlighed vi boede i for lille, og vi begyndte derfor at se os om efter hus i næsten hele Storkøbenhavn. Valget faldt på Smørum, da vi der fandt de bedste betingelser for børnenes opvækst, ligesom de naturskønne omgivelser og bebyggelsens struktur tiltalte os. Vi har aldrig fortrudt, at vi slog os ned i Smørum, og hele familien - der i dag tæller 2 børn, 2 voksne og 2 kaniner - føler sig hjemme her.

Jeg er uddannet civilingeniør i kemi og kemiteknik fra DTU, hvor jeg også har lavet Ph.D. om brandbeskyttende maling. De seneste år har jeg arbejdet med oparbejdning af affald, og jeg har publiceret flere videnskabelige artikler inden for forskellige områder som matematisk modellering og senest om CO2 optag i affald efter forbrænding.


Som borger i Egedal kommune kan jeg ikke lade være med at engagere mig for at søge de bedste løsninger. Tidligere har jeg været med i forældreråd i vuggestuen og SFO, og de seneste år har jeg været formand for den lokale grundejerforening. Ved kommunalvalget 2021 blev jeg medlem af Egedal byråd, hvor jeg sidder i familieudvalget og klima- teknik- og miljøudvalget. Jeg er særligt glad for disse udvalg, da jeg her kan arbejde for at fremme 2 af de områder, som står mit hjerte nærmest, nemlig gode rammer for børn og varetagelse af natur og miljø. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere, eller der er noget, der rører sig i lokalsamfundet, som du ønsker at vende.